Lühidalt ja lihtsalt, mis on Olaplex, kellele need tooted sobivad ja miks?

Kammimine, juuste sirgendamine, lokitangide ja fööni kuumus, päikese UV-kiirgus, niiskus, värvimine, blondeerimine, püsilokid, keemiline sirgendamine, keratiinihooldus jne.

Kõik need ülalnimetatud tegevused nõrgestavad juukseid ja muudavad nad poorseks. Juuksed hakkavad katkema, muutuvad tuhmiks ning kahuseks. Kõige selle põhjuseks võivad olla katkenud disulfiidsidemed. Disulfiidsidemete katkemisel ei kinnitu osad neist tagasi oma algupärasele positsioonile ning tekib tsüsteiinhape, mis hakkab seespidiselt juuksekarva hävitama. Olaplexi patenteeritud molekuli ülesanne ongi vältida happerünnakut juukse sees. Lühidalt OLAPLEXI molekulid on loodud toimima juuksekarva sees, otsides juustes katkiseid disulfiidsidemeid ning need taas kokku ühendades. 

Koduhooldus: kellele, milliseid tooteid soovitaksin?

Kui sul on blondeeritud või väga kahjustatud juuksed, mis pidevalt katkevad, siis soovitaksin sulle koju Olaplex No. 0 ja 3. Salongihooldusest inspireeritud OLAPLEX toimeainet sisaldav koduhooldus, mis parandab, tugevdab ning kaitseb juukses olevaid disulfiidsidemeid. 

Need kaks toodet aitavad taastada terved ja elujõulised juuksed. Sobib kõikidele juuksetüüpidele ning aitab silmnähtavalt vähendada juukse kahjustusi.

Kui sul on blondeeritud juuksed, siis need tooted võiksid sul kindlasti olemas olla. Kui mõlemat toodet kohe ei soovi osta, siis võid alustada ka ainult Olaplex No. 3-ga. 

Olaplex No. 4 on OLAPLEX Bond Building molekuli sisaldav šampoon, mis taastab ja tugevdab juukseid seespidiselt, aitab säilitada vajalikku niiskuse taset juustes, lisab juustele läiget ning muudab need kergesti käsitletavaks.

Olaplex N0. 5 on juukseid sügavuti taastav, parandav ja niisutav palsam. Kõrvaldab juustesse tekkinud kahjustused, vähendab kahusust, silub ning lisab juurde läiget.

Olaplex šampoon ja palsam on super head, kui tunned, et su juuksed on kahjustunud ning sooviksid neid parandada. Soovitan neid kasutada kuurina ning siis vahetada mõne muu šampooni ja palsami vastu, kui kasutad pikalt järjest ainult neid tooteid, siis võivad need muuta juuksed raskeks.

Absoluutselt kõigile soovitan Olaplex No.6 ja No.7. Need kaks toodet koos teevad imesid. 

OLAPLEX N° 6 BOND SMOOTER on pähe jäetav, taastav ja siluv juuksekreem. See tugevdab, kaitseb, annab läiget, kiirendab juuste kuivamise aega, eemaldab kahu kuni 72 tunniks, taltsutab sõnakuulmatuid juuksed ning ei muuda neid raskeks. Olaplexi taastavat juuksekreemi saab kasutada iga päev nii märgadel kui ka kuivadel juustel. Lisaks see on mega hea lõhnaga.

Mina segan käte vahel kokku Olaplex No. 6 ja No. 7. Usu mind sa tunned kohe, et su juuksed on mega pehmed ja siledad.

OLAPLEX N° 7 BONDING OIL on konsentreeritud imekerge taastav viimistlusõli, mis pehmendab ja annab juustele sära ning eemaldab kahu. Eriti minu lokkis juustega kliendid armastavad seda õli.

Kui sa oled üks neist, kes vajab oma ellu kuivšampooni, siis OLAPLEX No. 4D on üks vähestest, mida julgen soovitada. See on uuenduslik, kergelt volüümi andev kuivšampoon, mis ei ummista poore ning ei sisalda puudrijääke. Sobib kasutamiseks ka tumedatel juustel. See toode valiti ka 2024.a Anne&Stiili ilulemmikute hulka.

Kõik, kes kasutavad oma juustel palju lakki, vahtu, geele või muid taolisi tooteid, siis sa vajad ka sügavpuhastavat šampooni OLAPLEX N° 4C on tasakaalustatud pH-ga sügavpuhastav šampoon. Eemaldab tõhusalt juukseid ja peanahka kahjustavad ained: viimistlusainete ja kloori jäägid, kareda vee mineraalid, keskkonnasaaste, raskemetallid ning liigse rasu. Säilitab niisutatuse, taastab juuste pehmuse ja sära, kirgastab juuksevärvi. Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Kui su juuksed vajavad niisutust, siis OLAPLEX N° 8 on sulle. See on konsentreeritud intensiivne juukseid taastav ja niisutav mask, mis imendub sügavuti ja annab kohese tulemuse. Sisaldab patenteeritud Olaplex Bond Building Tehnoloogiat, mis toimib tõhusalt: parandab, taastab ja silub kahjustunud juuksekiude. Mask lisab juustele täidlust neid raskeks muutmata, annab elujõudu ja sära. Sobib kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele.

OLAPLEX N° 9 on juustesse jäetav silikoonivaba toitev seerum, mis kaitseb juukseid igapäevase keskkonna saaste ja kuumakahjustuste eest 48 tundi, pakub antistaatilist toimet ja kuumakaitset kuni 232°C. Olaplex Bond Building Tehnoloogia kaitseb, tugevdab ja taastab kahjustunud juuksekiude, taltsutab kahu, ei koorma juukseid, ennetab katkemist, lihtsustab kammimist ja annab juustele sära.

Kes tahavad olla väga külmad blondid, siis Olaplex 4P on see, mida vajad. No.4P šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele, kirgastades naturaalset või kosmeetilist blondi tooni. Eemaldab soovimatud soojad toonid. Toidab ja niisutab, lisab sära ja läiget. Anne&Stiili ilulemmik 2022.

Kes tahavad blondida veel ekstra midagi, siis Olaplex No.5P palsam sobib kõikidele juuksetüüpidele, kirgastades naturaalset või kosmeetilist blondi tooni. Eemaldab soovimatud soojad toonid. Toidab ja niisutab, lisab sära ning läiget.

Olaplexi toodetes ei leidu sulfaate, parabeene, ftalaate ja teisi kahjulikke aineid. Olaplex on loodussõbralik vegantoode, mida pole kunagi loomade peal testitud.

Blondeerimine vs triibutamine vs värvitud blond

Kas juuste triibutamine on parem, kui üleni blondeerimine? Kas värvitud blond juus on parem, kui blondeeritud juus?

Neid küsimusi kuulen tihti. Kuidas, siis otsustada, mida oma juustega teha?

Esiteks ütlen kohe ära, et ükski neist ei ole teistest väga palju parem või halvem. Pigem tuleks otsustada selle järgi, kui tumedad või heledad su naturaalsed juuksed on ning millist üldmuljet sa jätta soovid.🥰

Triibutatud juuksed:

✅ Triibutades ei töödelda korraga kõiki juukseid tänu millele osad juuksed saavad jääda oma tooni. Kahtlemata töötlemata hooldatud naturaalne juus on alati tervem ja tugevam, kui töödeldud. 

✅Kui armastad, et juustes oleks liikuvust ja pisut dimensiooni, siis triibutamine on just sulle.

✅ Ei pea kartma väljakasvu ranti! Olenevalt tehnikast saad triibutamas käia 3 kuu tagant kuni vaid kord aastas.

‼️ Kui soovid, et su juuksed oleksid väga blondid ja käid triibutamas kahe või vähema kuu tagant, siis soovitaksin sul minna juba üleni blondiks. Triibutades pannakse juuksed fooliumi vahele, mis annab lisasoojust ning nii väikse väljakasvu puhul see pole lihtsalt mõistlik.

Värviga heledad juuksed:

✅ Kui sul on naturaalne juus piisavalt hele, siis on highlift värvidega võimalik saavutada väga ilus kreemjas blond toon.

‼️ Kui soovid blondi väga külma tooni, siis üldiselt värviga seda saavutada ei saa (jah on erandeid, kui oma naturaalne toon on piisavalt hele).

‼️ Oluline, et käiksid juuksuris regulaarselt umbes iga 4-8 nädala tagant juurt värvimas.

Blondeeritud juur:

✅ Kui soovid, et su juuksed oleksid üleni väga valged, siis see on just sulle. Tänapäeval on tooted nii arenenud, et ei pea kartma katkiseid üle blondeeritud juukseid. Käies regulaarselt juuksuris ning kasutades kodus õigeid tooteid, saavad ka blondeeritud juuksed olla ilusad, säravad ja terved.

‼️Oluline, et käiksid juuksuris umbes iga 4-6 nädala tagant juurt blondeerimas. See on oluline, et ei tekiks sooja ranti juustesse. Jah muidugi, kui jääb pikem vahe sisse, siis juuksur saab ka suurema väljakasvu teha ilusaks blondiks, kuid see nõuab rohkem aega, tööd ja on ka kulukam.

‼️ Kodune juuksehooldus blondeeritud juuste puhul on ülioluline! Soovitan tavaliselt oma klientidel kasutada kodus Olaplex no 3 ja ideaalis ka Olaplex no 0. Päriselt ka see on nii suur vahe, kui klient kasutab Olaplexi no3 vs teeb ainult niisutavaid maske.

Blond on olla kallis, seda teavad vist juba kõik. Kõikide variantide puhul on oluline kasutada juukseõli ning niisutavaid ja toitvaid maske. Kui soovid hoida oma külma blondi tooni, siis soovitan kasutada ka lillat šampooni ja palsamit.

Oma klientidele olen öelnud nii, kui soovid väga külma peaaegu, et hallikat tooni, siis kasuta Olaplex 4P ning kui soovid vaid kerget külma läiget juustele anda, siis Kevin.Murphy blonde.angel wash+treatment. Mõlemad on väga hea koostisosaga ning ei kuivata juukseid nii palju nagu enamus teisi lillasid šampoone ja palsameid.

Kui sul tekkis veel mõni küsimus, siis kirjuta mulle AKhairlove Instagrami või info@ilusalong.ee

Millised juuksehooldus tooted sobivad sinu juustele?

Uue aasta alguses on hea aeg vaadata üle oma juuksehooldus rutiin.

Kui sa ei tea täpselt, millised tooted su juustele sobida võiksid või soovid lihtsalt oma juuksehooldus rutiini üle vaadata, siis mine vasta sellele küsitlusele, siis kirjuta info@ilusalong.ee või AKhairlove instagrami “Soovin teada, milliseid tooteid peaksin oma juustel kasutama.” ning saadame sulle ankeedi, mille saad täita ning, siis vastame 14 päeva jooksul, mida, millal ja kuidas võiksid kasutada.

Võid ka tulla meie juurde juustehooldusesse või lõikusesse, et saaksime koos arutada ja vaadata.

Loomulikult ühtegi toodet ostma ei pea. Saad lihtsalt hea ülevaate, milline sinu juuksehooldus rutiin olla võiks. 

Lisaks on käimas AKhairlove Insltagrami lehel loos, kus kingime ühele õnnelikule + tema sõbrale Kevin.Murphy mini šampooni ja palsami, mis sobiksid just neile. (Loos lõppeb 02.02.24).

Loosis osalemise info leiad AKhairlove Instagrami postitusest.

Võitja anname teada 5.02.2024.

Õhukesed juuksed paksemaks ja tervemaks

Kas tunned, et sinu juuksed on õhukesed ning ei kasva teatud pikkusest enam edasi? Siin on sulle paar soovitust, mis aitavad muuta su juuksed taas paksemaks, tervemaks ja pikemaks:

* Masseeri oma peanahka regulaarselt, et parandada vereringet. Harja oma juukseid hommikul ja õhtul, et vabaneda surnud rakkudest.

* Koori peanahka kord kuus, et puhastada peanahka mustusest ja hooldusvahendite jääkidest, mis sinna on kogunenud. Nii toimides soodustad sa juuste kasvu ning muudad oma juukseid tihedamaks. Soovitan kasutada Kevin.Murphy scalp.spa.scrubi. See ainulaadne koorija on mõeldud peanaha ning juuksefolliikulite õrnaks puhastamiseks, et luua optimaalne alus peanaha tervisele ja juuste kasvule. Ohutu kõikidele juuksetüüpidele, sealhulgas värvitud juustele. Toode olemas ka meie e-poes.

* Kasuta Kevin.Muprhy plumping washi. See on tihendav šampoon õhenevatele juustele. Ingverijuur ja nõgeseekstraktid tugevdavad ja tihendavad õhukesi juukseid, andes juustele ja peanahale jõudu ning neid värskendades. Sulfaadi- ja parabeenivaba.

* Kasuta Kevin.Muprhy plumping rinse. Juukseid tihendav palsam. Oleanoolhapet sisaldav Lovely Hemsleya juur toidab ja taastab tihedad ja tugevad juuksed. Kandke pestud juustele ning laske mõjuda 1-2 minutit, seejärel loputage.

* Body.Mass teeb imesi. See juustesse jäetav tihendav ja väljalangemist takistav ravihooldus, aitab juukseid tugevdada, muutes need täidlaseks ja tihedaks, kaunilt kohevaks ja elastseks. Valmistage juuksed ette PLUMPING. WASH’i ja PLUMPING.RINSE’iga ning kuivatage rätikuga. Pihustage BODY.MASS ühtlaselt rätikukuivadesse juustesse, pöörates tähelepanu eriti juuksejuurtele ja peanahale (Nipp! Masseeri peanahka peale body.massi pihustamist). Ärge loputage; kuivatage ja seadke soengusse nagu tavaliselt.

Kui tunned, et juuksed ei kasva…

Kõik juuksed kasvavad! Kui kammimise ajal näed, et su juustest tuleb tükikesi, siis tea, et su juukseotsad või koguni juuksed üleni on kuivad ja vajavad hädasti niisutamist ja tugevdamist. Kui su juukseotsad murduvad, siis võibki sulle tunduda, et sinu juuksed lihtsalt ei kasva. Tegelikult kasvavad küll, aga enne kui väga pikaks jõuavad kasvada, murduvad ära. Mina soovitan selliste juuste puhul tulla Olaplex- või K18 salongihooldusesse. Kui hooldusesse ei õnnestu tulla, siis kasutada kodus ühte toodet järgnevast:

  • OLAPLEX No.3-e, mis taastab juuksekarva struktuuri seespidiselt, aitab juukseid tugevdada ja hoiab murdumast. Toime on tugvam, kui kasutada koos Olaplex No.0-iga.
  • K18 mask annab juustele püsiva kaitse. Patenteeritud revolutsiooniline K18Peptide™ liigub sügavamale juuste sisekihti kui traditsioonilised parandustooted, olles täpselt õige suuruse ja koostisega, et sobituda katkenud keratiiniahelatega ja need taasühendada taastades juuste tugevuse, pehmuse, sileduse ja elastsuse. Sa näed ja tunned erinevust juba esimesel kasutuskorral.

Juuste niisutamiseks soovitan kasutada juuksemaski. Õhematele juustele sobib suurepäraselt KEVIN.MURPHY Angel.Masque. Tsitrusest ja bambusest saadavad tugevdavad tripeptiidid soodustavad juuksekasvu ja taaselustamist rakutasandil, samal ajal kui siidiproteiinid ja aaloe ekstraktid parandavad juuste elastsust, vastupidavust ja taastavad niiskuse tasakaalu. Jojoba estrid annavad juustele täiendavat jõudu ning sisaldavad rikkalikult vitamiine, mis on juukseid tihendava toimega. Quinoa valgud viivad niiskuse sügavale juustesse ja parandavad neid ning muudavad juuksed läikivaks. 

Soovitused millal, siis millist toodet võiks kasutada?

Soovitan pead pesta 2-3 korda nädalast (oleneb muidugi inimesest võib ka rohkem või vähem).Pese näiteks sellises järjekorras oma juukseid:

Esimesel päeval kanna Kevin.Murphy scalp.spa.scrub niisketesse juustesse ning masseeri sellega peanahka. Loputa ja jätka plumping.washiga ning lõpetuseks kasuta K18 maski või Olaplex No.3-e.

Teisel, kolmandal ja neljandal juuksepesu päeval kasuta plumping washi ja plumping rinse. Kuivatage juuksed rätikuga ning ühel/kahel päeval nädalas kasutage ka BODY.MASS-i mida pihustada ühtlaselt rätikukuivadesse juustesse, pöörates tähelepanu eriti juuksejuurtele ja peanahale. Ärge loputage; kuivatage ja seadke soengusse nagu tavaliselt.

Viiendal päeval kasutage plumping washi ning K18 maski või Olaplex No.3-e. Kord kuus vahetage sellel päeval K18 mask või Olaplex No.3 Kevin.Murphy angel.masque vastu. Järgmistel päevadel kasutage jälle kolm korda plumping washi, plumping rinse ja body.massi ning siis jälle Davnies solu koorijat ning K18 maski või Olaplex No.3-e.

Kui tunned, et soovid endale mõnda toodet, siis mine vaata meie e-poodi või külasta meie ilusalongi (Tartu mnt. 84a,Tallinn).

Tere tulemast, Avely ilusalongi!

Meil on hea meel, et leidsite tee meieni.

Avely ilusalong alustas iluteenuste pakkumist juba aastal 1999 mil asusime Kunderi tänaval. Aastal 2007 kolisime salongiga uuele, suuremale pinnale, mis asub unikaalses Fahle majas Sossi mäel, Tartu mnt. 84 A, Tallinn. Meie avar ning glamuurne salong on silmailuks kõikidele meie klientidele.

Milliseid teenuseid pakume?

Enam te ei pea jooksma mitme erineva salongi vahel. Meie salongi professionaalide seas on nii juuksureid, kosmeetikuid, kui ka küünetehnikuid. Võta aeg iseenda jaoks ning saa kõik vajalikud teenused meie ilusalongist. Teenuste kõrvale pakume alati ka kohvi, teed ja vett, et saaksite maksimaalselt lõõgastuda ja nautida.

Meie poolt pakutavate teenuste seast leiate nii näohooldusi, juuksuriteenuseid, pediküüri, maniküüri, jumestust jne. Valides menüüst teenused ja hinnakiri, saate täpsemalt tutvuda meie poolt pakutavate teenustega.

Milliseid tooteid kasutame?

Meie jaoks on oluline, et saaksime oma klientidele pakkuda maksimaalset kvaliteeti.

Juuksehooldus toodetest kasutame Kevin.Murphy tooteid, mida jumaldavad nii meie kliendid kui ka meie ise. Kevin.Murphy tooted lähtuvad nahahoolduse filosoofiast ja kõikide toodete komponendid on väga täpselt segatud ning need uuendavad ja parandavad kahjustatud juukseid. KEVIN.MURPHY toodete kvaliteetne looduslik tooraine on pärit jätkusuutlikest ja taastuvatest allikatest ning kõik tooted on sulfaadi- ja parabeenivabad.

Nahahooldus toodetest kasutame BABORI tooteid, mis on hinnatud kogu maailmas, ühtlasi on Babor Euroopas number 1 profikosmeetika bränd. 

Lisaks Baborile kasutame ka Frantsila tooteid, mis sisaldavad rahva-meditsiinis kasutatavaid ürte, mida inimesed on kasutanud juba sajandeid tervise tugevdamiseks ja haiguste ennetamiseks. Kõik Frantsila tooted on kontrollitud tingimustes ja mahepõllumajanduslikult kasvatatud. Teaduslikud uuringud tagavad toodete kõrge kvaliteedi.

Kõikide brändide tooteid, mida salongis kasutame, pakume ka klientidele salongis kaasamüügiks, et tulemus kestaks maksimaalselt kaua ning kliendid saaksid ka kodus hoolitseda nii oma juuste kui ka naha eest. Lisaks eelnevale on nüüd võimalik kõiki tooteid osta ka meie e-poest

Kohtumiseni, Avely ilusalongis (Tartu mnt. 84a, Tallinn).